Consultanta

Consultanta in domeniul IT

Team Software va propune un serviciu de consultanta bine sustinut de experienta in domeniul IT si financiar-contabil. Analizam cerintele actuale ale companiei, prognozam dezvoltarea ulterioara si va propunem cea mai buna solutie care se potriveste afacerii dumneavoastra.

Pe langa consultanta pre si post achizitie ERP, noi va oferim servicii conexe privind echipamentele IT si reteaua de calculatoare a companiei dumneavoastra, care trebuie sa functioneze corect, sa transfere datele rapid si fara pierderi. Securitatea si fiabilitatea acesteia sunt critice pentru siguranta si succesul afacerii dumneavoastra.

Team Software va propune cel mai bun serviciu de consultanta pentru achizitia echipamentelor IT, bazandu-ne pe experienta echipei noastre si relatia avuta cu marii furnizori de echipamente.

Team Software va sta la dispozitie pentru optimizarea sau extinderea sistemului informatic, achizitii de echipamente hardware si software, securizarea sistemelor, stabilirea structurii si configurarea sistemului informatic, prevenirea pierderii datelor prin realizare de back-up. Garantia succesului alaturi de noi este data de identificarea celor mai bune solutii de exploatare la cote maxime a eficientei infrastructurii IT, stabilind astfel ca rezultat cresterea abilitatilor companiei dumneavoastra. Misiunea echipei Team Software in domeniul consultantei este optimizarea costurilor companiei in care actioneaza, astfel incat compania sa reduca cheltuielile si totodata timpii morti datorati functionarii defectuoase a unui soft sau a unui echipament.

Consultantii nostrii sunt gata oricand sa va asigure solutia optima pentru orice tip de achizitie, iar mai apoi, sa va ofere servicii de formare a cunostintelor aferente echipamentelor hardware si/sau software achizitonate.

Team Software nu numai ca va informeaza cu privire la ceea ce este mai convenabil pentru activitatile pe care le desfasurati, dar, va si atentioneaza cu privire la eventuale riscuri ce pot aparea in urma achizitionari unui echipament.
Team Software este solutia unei afaceri de succes.

Consultanta