Decora Stil

Lider important pe piata de constructii din Romania, compania Decora Stil importa si distribuie materiale de contructii si amenajari. Cu peste 20 puncte de vanzari din care si 4 showroom-uri, Decora Stil s-a extins constant, dar rapid, devenind astazi o alternativa dedicata nevoilor clientilor sai. 
Decora Stil s-a impus pe piata gratie serviciilor de calitate completand cu succes cerintele clientilor. Mai mult decat atat, Decora Stil este pregatita sa ofere consultanta si consiliere in domeniul constructiilor invitand cati mai multi oameni ce doresc sa isi construiasca sau sa isi renoveze locuintele sa apeleze la serviile sale. Decora Stil are certitudinea ca seriozitatea, ambitia, implicarea, precum si onestitatea echipei sale sunt valorile ce va vor convinge sa reveniti.

Solutii
Dupa o evaluare atenta a nevoilor, compania Decora Stil a optat pentru un software de tip ERP - TeamApps pentru a putea controla, gestiona si masura atat activele cat si datoriile si capitalurile proprii. Mai mult decat atat, compania Decora Stil a optat si pentru un software de evidenta a salariilor, Team Sal respectand legislatia in vigoare. In plus, s-a dorit si implementarea solutiei de Business Intelligence, Team Analysis pentru a putea avea un suport solid pentru luarea deciziilor, previzionari, analize statistice etc.


Beneficii
Beneficiile derivate software-ului TeamApps aduse companiei Decora Stil depasesc costurile aplicatiei. Astfel, TeamApps asigura un schimb de date intre departamente imbunatatind asadar accesul la informatii. In plus, TeamApps a redus la nivelul companiei Decora Stil costul de inventar printr-o planificare, urmarire si prognoza mai buna a cerintelor clientilor sai.
Oferind o imagine consolidata asupra vanzarilor, a inventarului si a creantelor, TeamApps poate urmari costurile reale ale activitatilor intreprinse de catre compania Decora Stil.
Compania s-a bucurat de o crestere a vanzarilor si de imbunatatirea serviciilor oferite clientilor gratie sistemului TeamApps capabil sa rationalizeze fluxurile de lucru si de informatii.
Cel mai evident beneficiu adus de Team Sal companiei Decora Stil este ca toate calculele salariale, inclusiv deducerile fiscale pot fi efectuate instantaneu eliminand astfel lucrul manual. Fisele de salariu si rapoartele anuale pot fi arhivate cu ajutorul TeamSal, putand astfel gestiona informatiile corect si complet asupra personalului in orice perioada de timp. Team Sal permite introducerea si preclucrarea datelor asupra angajatilor respectand conditii stricte de confidentialitate permitande insa o analiza in profunzime asupra cheltuielilor cu personalul pentru companie ca un intreg, dar si pe sectoare si chiar pe locuri de munca.
De la implementare pana in prezent, solutia Team Analysis a oferit solutii de corectii asupra strategiei de dezvoltare din cadrul companiei Decora Stil. De asemenea, TeamAnalysis a permis reducerea timpilor morti si consolidarea unui numar mare de date de la nivelul companiei. Prin urmare, rolul menit pentru Team Analysis in cadrul companiei Decora Stil este de a simplifica administrarea si de a oferii managementului o viziune completa, corecta si de ansamblu asupra afacerii pe care o conduce.

Decora Stil

Solutii Software

Portofoliu