Euromobila zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Infiintata in anul 2000, compania Euromobila a evoluat de-a lungul anilor, ajungand, in prezent, una dintre cele mai renumite companii producatoare de mobila. Mai mult decat atat, brandul Euromobila este asociat cu precadere primei canepele incalzite, dat fiind faptul ca ei au lansat prima gama de canapele incalzite pe piata din Romania.
Obiectul de activitate al companiei Euromobila il reprezinta producerea si comercializarea de mobilier - canapele. Gama de produse este una variata, menita sa satisfaca orice nevoie a clientilor in materie de fabricare a canapelelor. Euromobila ofera clientilor posibilitatea de a personaliza obiectul de mobilier dorit, sau de a executa un obiect de mobilier unicat – canapea, conform nevoilor si cerintelor clientilor respectivi. In plus, Euromobila este membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si certificata ISO 9001.
Avand la baza o echipa tanara, dinamica, compania dispune de flexibilitatea adaptarii la cerintele pietei, reusind astfel sa mentina un raport pret-calitate la un nivel optim. Dat fiind faptul ca principala preocupare a companiei Euromobila o reprezinta calitatea produselor oferite, aceasta implementeaza continuu sistemul de management si controlul caitatii.
Scopul companiei Euromobila este de a intra in sfera de adresare orientata catre client pentru a putea astfel tine pasul cu nevoile tinta ale clientilor. 

Servicii
Nevoile companiei Euromobila s-au indreptat catre aplicatia TeamApps, o solutie complexa de tip ERP ce ajuta la gestionarea afacerii, a modului de organizare a activitatii si bineinteles la luarea deciziilor eficiente.

Beneficii
Beneficiile aduse de TeamApps companiei Euromobila s-au concretizat in capacitatea acesteia de a stabili o relatie cu fiecare client si furnizor administrand comenzile intr-un sistem integrat si unic. Mai mult decat atat, capacitatea de prognozare a comenzilor a facut ca stocurile companiei sa fie periodic modificate, iar aprovizionarea sa se poata face in parametrii optimi. Atat depozitarea, stocul cat si expedierea produselor sunt atent monitorizate de catre solutia TeamApps, putand oferi rapoarte complete in orice moment asupra tuturor activitatilor desfasurate in cadrul Euromobila. Pe baza aplicatiei TeamApps compania Euromobila a putut urmari costurile reale ale activitatii obtinand, astfel, o imagine consolidata asupra vanzarilor, stocurilor si creantelor, dar si o viziune de ansamblu asupra consecintelor activitatii intreprinse de companie.
Ca sistem unic integrat, solutia TeamApps a permis Euromobila sa elimine informatiile redundante, putand astfel eficientiza activitatea prestata. Mai mult decat atat, TeamApps asigura schimbul de informatii intre departamentele Euromobila in timp real.

Euromobila