Finconta PKF zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cu peste 18 ani de experienta in domeniul financiar-contabil, Finconta PKF este una dintre primele 10 companii de profil din Romania membra a PKF International Ltd. Gratie responsabilitatii, promptitudinii, eticii, profesionalismului dar si disponibilitatii, compania Finconta PKF are capacitatea de a respecta atat standardele profesionale internationale cat si regementarile contabile din Romania, conform ultimelor modificari aparute in legislatia din domeniu.
Membra a PKF International Ltd., CAFR, CECCAR, CCFR, INSOL, UNPIR, compania Finconta PKF reuseste sa dezvolte inca de la inceputul anilor ’90 solutii in domeniul financiar contabil, audit finaciar, consultanata fiscala, servicii de salarizare personal, analiza financiara corporativa, cenzorat, dar si servicii din sfera lichidarilor voluntare si judiciare adaptate profilului de activitate al beneficiarului.
Misiunea companiei Finconta PKF este de a optimiza afacerile clientilor sai, reusind cu succes sa respecte obligatiile contabile din cadrul companiei client, dar si sa vegheze asupra rentabilitatii companiei beneficiarului. 
Pentru a putea raspunde si mai bine cerintelor clientilor sai, compania Finconta PKF se ghideaza dupa principiile etice fundamentale ale profesiei contabile.
De mai bine de 18 ani clientii au incredere in Finconta PKF, deoarece fiecare membru al echipei este stimulat sa se autodepaseasca si este apreciat pentru fiecare activitate prestata.


Solutii

Compania Finconta PKF a optat pentru software-ul TeamApps de tip ERP pentru a putea fluidiza informatiile avand mai mult la baza un sistem de planificare a resurselor. De asemenea, software-ului TeamApps i s-a adaugat si modulul Team Sal pentru a putea acoperi si segmentul de personal din cadrul companiei, pentru a gestiona si monitoriza salariile precum si forta de munca existenta in cadrul societati.


Beneficii

TeamApps s-a dovedit a fi un fundament solid tehnologic pentru cresterea economica viitoare a companiei Finconta PKF prin standardizarea proceselor de afaceri, facilitand schimbul de informatii in cadrul companiei, creand un mediu propice pentru luarea deciziilor si stabilirea strategiilor la nivelul de management.
In plus, TeamApps poate afisa oricand informatii detaliate cu privire la clienti, furnizori, sau orice alta activitate inregistrata de companie. Integrand date din intreaga companie, TeamApps poate oferi o viziune de ansamblu asupra companiei permitand schimbul de date si informatii intre departamente in timp real.
Solutia TeamSal permite calculul salarial, managementul de personal si gestionarea resurselor umane. De asemenea, TeamSal permite calculul salariilor pornind de la pontaj, de la brut sau mixt putand genera raportari catre FNUASS, CPAS, somaj, ITM in conformitate cu normele legale in vigoare. In plus, Team Sal genereaza fise fiscale pentru fiecare angajat, asigurand totodata securitatea datelor si eliminand riscul pierderi sau alterarii informatiilor.

Finconta PKF