KeyZone Telemedia zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Key Zone Telemedia este un expert international in telecomunicatii ce lucreaza cu numerosi operatori de telefonie mobila si fixa din lume.
Key Zone Telemedia este o companie multinationala ce isi desfasoara activitatea in multiple tari, ca: Cipru, Franta, Elvetia, Romania sau Camerun.
Cu o prezenta semnificativa in Europa si Africa, Key Zone Telemedia a castigat de-a lungul timpului un renume exceptional in sfera telecomunicatiilor.

Activitatea Key Zone Telemedia se axeaza si pe numere de telefon preferentiale, fiind bazata pe o retea de telefonie fixa si mobila. Gratie promptitudinii, dinamicii, dar si a consecventei echipei Key Zone Telemedia, tot mai multi clienti apeleaza la serviciile marca KeyZone. Traim in era digitala, iar compania Key Zone Telemedia utilizeaza si ofera servicii de ultima generatie, astfel incat fiecare client sa fie satisfacut de alegerea facuta.

 

Solutii

Compania Key Zone Telemedia a optat de asemenea pentru solutia de tip ERP TeamApps pentru a putea integra toate informatiile din cadrul companiei. Gratie integrarii complete si corecte a tuturor proceselor economice, TeamApps ofera companiei Key Zone Telemedia solutiile de care aceasta are nevoie.


Beneficii

TeamApps a adus si companiei Key Zone Telemedia beneficii ca:
- Posibilitatea stabilirii unor reguli de preluare automata a documentelor de catre o persoana autorizata, ceea ce a facut munca personalului din subordine mai rapida, mult mai usoara si corecta in acelasi timp. Toate aceste reguli pot fi modificate ulterior doar de catre persoanele autorizare in acest sens.
- Crearea unui sablon pentru notele contabile ce se pot prelua ori de cate ori este nevoie.
- Consultarea operativa a soldului referitor la facturile furnizorilor dar si la cele ale clientilor.
- Gestionarea mijloacelor fixe precum si planificarea amortizarii acestora.
- Eficientizarea tututor proceselor din cadrul companiei avand la baza un sistem unic integrat.
- Reducerea fluxului de date redundante.
- Consolidarea imaginii companiei ca urmare a integrarii proceselor, functiilor si a fluxurilor interne si externe.

KeyZone Telemedia