Maribo zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Infiintata in 1994, compania Maribo Prod Carn a reusit sa devina in scurt timp un important jucator pe piata carnii si a produselor din carne din Romania. Maribo Prod Carn are permanent in vedere necesitatile si gusturile consumatorilor, si de-a lungul timpului si-a extins considerabil capacitatea de productie dar si portofoliul de produse.
Compania Maribo Prod Carn este cunoscuta pentru furnizarea de produse din carne de cea mai inalta calitate, de aceea gama de produse marca “MARISAN” are angajamentul de a produce si livra produse de calitate superioara respectand, in acelasi timp, cele mai stricte norme de igiena din domeniu. De asemenea, toate produsele din carne oferite de compania Maribo Prod Carn sunt disponibile la cele mai competitive preturi la ora actual de pe piata de profil.
Scopul companiei Maribo Prod Carn este acela de a-si consolida pozitia pe piata din Romania impicandu-se activ in cresterea standardelor de calitate a produselor din carne.
Sub sloganul “Mezeluri adevarate” compania Maribo Prod Carn detine, in prezent, doua fabrici cu o capacitate de productie de 50 tone/zi si o retea in continua ascensiune de peste 40 magazine.

Servicii
Platforma implementata de Team Software la Maribo Prod Carn se bazeaza pe solutia de tip ERP - TeamApps. Pentru a detine un bun control asupra proceselor din cadrul companiei, Maribo Prod Carn a investit implementand solutia TeamApps.

Beneficii
In urma implementarii TeamApps problema realizarii unor analize cu referire la achizitii, stocuri, comenzi a fost rezolvata. Mai mult, schimbul de date si informatii in timp real intre departamente a fost posibila gratie TeamApps. Procesul de inventariere a fost optimizat datorita fiabilitatii sporite detinute de solutia TeamApps.
Obtinerea unei viziuni generale in timp real asupra business-ului este acum posibila gratie TeamApps. In plus, s-a obtinut si imbunatatirea gestiunii financiare si guvernanta corporativa. Integrarea si optimizarea proceselor de afaceri in cadrul Maribo Prod Carn s-au realizat ca urmare a dezvoltarii de noi strategii si planuri, putand fi evidentiate cu usurinta problemele aparute la fiecare nivel de lucru.
Atat relatiile cu clientii cat si cu furnizorii Maribo Prod Carn au fost imbunatatite deoarece TeamApps are capacitatea de a prognoza comenzile acestora. Astfel, timpii procesului de inventariere a stocurilor este diminuat, putand obtine rapid informatii precise atat despre procesul de prelucrare a carnii, despre stocuri cat si depre materiile prime existente. Deoarece TeamApps are capacitatea de a urmari statutul comenzilor, a facturilor neincasate dar si a detaliilor de achizitie, compania Maribo Prod Carn poate lua decizii la nivel de management mult mai usor.

Maribo