MaviProd zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cu o retea nationala de peste 10 magazine, MaviProd este Unic Distribuitor Perkins in România, precum si principalul jucator pe piata pieselor de schimb pentru TAF, IFRON, Tractoare Universale, pentru autocamioane RABA si SAVIEM si alte tipuri. Principalul domeniu de activitate al societaii comerciale MaviProd este comertul cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule, conform codului CAEN.
Infiintata in 1993, compania MaviProd a reusit sa se impuna pe piata gratie produselor, dar si serviciilor de calitate oferite clientilor sai. MaviProd detine începând cu 1998 pachetul majoritar de actiuni al S.C. IRUM S.A. Reghin, societate binecunoscuta si având o traditie de peste 50 de ani ca unic producator de tractoare articulate forestiere-TAF, producator de incarcatoare frontale-IFRON si alte utilaje pentru exploatarea si prelucrarea lemnului.

Solutii
Compania MaviProd a optat pentru solutia complexa de tip ERP, TeamApps pentru asigurarea unei mai bune functionalitati in cadrul departamentelor Financiar-Contabil, Vanzari, Aprovizionare, Salarii, Management, Logica, Service. Astfel, gestionarea afacerii companiei MaviProd va fi simplificata cu ajutorul solutiei TeamApps.

Beneficii
Prin adoptarea solutiei TeamApps oferita de Team Software, compania MaviProd a fost capabila sa isi consolideze pozitia sis a isi sporeasca abilitatea de extindere. Acum, este mult mai usor ca MaviProd sa isi pastreze clientii informati si multimiti satisfacandu-le dorintele utilizand un software de tip ERP si BI.
Implementarea modulelor de gestiune, aprovizionare, de vanzari, de logistica, de service, s.a., au avut ca principal efect o mai buna gestiune a fluxurilor de date si informatii, o comunicare interdepartamentala si interregionala mult imbunatatita, o abordare inovatoare a proceselor de distributie si service. Toate aceste se materializeaza intr-o relatie armonioasa cu clientii, relatie ce duce la optimizarea costurilor prin eliminarea timpilor morti, a deficientelor de comunicare si a erorilor de la nivelul sistemului informatic si de gestiune.
Mai mult decat atat, TeamApps administreaza relatiile cu clientii, insa si cu furnizorii, putand sa prognozeze comenzile catre acestia. Fiecare produs detinut in stoc este administrat si localizat de catre TeamApps, astfel incat depozitarea, inventarierea, impachetarea, livrarea sunt atent gestionate de catre software. Pentru eficientizarea activitatii companiei, platforma TeamApps este una prietenoasa, usor de inteles, ce poate oferi rapoarte performante in cel mai scurt timp asupra oricarui element din cadrul companiei MaviProd. In plus, TeamApps integreaza date din intreaga firma, putand sa ofere o viziune de ansamblu asupra acesteia in general, dar si asupra anumitor segmente sau produse, in particular.
De asemenea, TeamApps are capacitatea de a urmari statusul comenzilor, de a administra detalii de achizitie, de a estima potentiali clienti, dar si de a inspecta fiecare proces de distributie in parte. Impactul solutiei TeamApps asupra companiei MaviProd este unul benefic – in prezent, aceasta isi poate organiza si planifica mai bine activitatile la nivel de management, putand obtine informatii mult mai usor si mult mai precise cu ajutorul software-ului din orice arie a companiei.

MaviProd