TeamApps - ERP

TeamApps este un sistem integrat de management ce se adreseaza tuturor companiilor, atat celor mici si mijlocii cat si companiilor de mari dimensiuni, datorita pretului accesibil, suportului prompt dar si a mediului de dezvoltare in care TeamApps ERP a fost conceput.solicita o prezentare

Certificari Team Software


Ce reprezinta TeamApps ERP?


Scopul TeamApps ERP este realizarea unei mai bune comunicari in companie dar si a cooperarii si interactiunii interdepartamentale, fluidizarea proceselor care tin de planificarea productiei, achizitii, vanzari, relatii cu clientii. Pe scurt, TeamApps ERP reprezinta punctul de convergenta al celor patru factori determinanti pentru o afacere de succes: factorul uman, financiar, tehnic si alocarea resurselor.

Functionalitatile aplicatiei TeamApps ERP, Gestiune, Financiar-Contabil, Vanzari sau Aprovizionare reprezinta cheia stapanirii afacerii dumneavoastra cu scopul de a masura, evalua, controla, gestiona si cunoaste activele, datoriile si capitalurile proprii precum si rezultatele perioadei.

TeamApps ERP permite integrarea completa a tuturor proceselelor economice: productie, distributie, contabilitate, financiar, stocuri, service si mentenanta, logistica, gestiune de proiecte oferind accesibilitate, vizibilitate si consistenta informationala in intreaga organizatie.Mai mult decat atat, TeamApps ERP inseamna integrarea tuturor aplicatiilor intr-o solutie globala, care acopera toate procesele ce tin de activitatea organizatiei, eliminand astfel granitele dintre departamente sau delimitarile functionale permitand, in acest fel, o mai buna comunicare a organizatiei cu mediul. Aplicatia TeamApps ERP este special conceputa pentru a oferi utilizatorilor posibilitati nelimitate de management al proiectelor cu scopuri multiple care se desfasoara simultan pe mai multe nivele si care antreneaza resurse diversificate.
TeamApps ERP este prin definitie o solutie software complexa, bazata pe arhitectura client-server ale carei elemente sunt integrate intr-o platforma comuna. Platforma serveste la gestionarea resurselor intreprinderii, prelucrarea tranzactiilor si centralizarea tututror proceselor usurand distributia datelor si eliminand redundanta.
Principala provocare la care TeamApps ERP raspunde cu succes consta in integrarea tuturor proceselor economice si optimizarea resurselor disponibile.ERP

De ce TeamApps ERP?


Raport ERP
Raport 4 ERP


Software-ul TeamApps integreaza si dezvolta module de tip Financiar-Contabil, Gestiune, Vanzari, Aprovizionare, Managementul proiectelor, Logistica, Productie, Service, Managementul contractelor si Managementul relatiilor cu clientii (CRM).

Componenta financiar-contabila asigura controlul evidentei contabile si gestiunea financiara. Functionalitatile acestui modul vizeaza automatizarea inregistrarii informatiilor financiar-contabile preluate din documentele primare, si a datelor preluate din alte aplicatii ale TeamApps ERP in vederea realizarii evidentei contabile complete, atat la nivel sintetic cat si analitic.

Modulul de gestiune defineste din punct de vedere organizatoric unitatile de stocare. De la gestiunea materiei prime si pana la contabilizarea numerica, in unitati de stoc, a produselor finite, utilitatea modulului de gestiune este maxima. De-a lungul lantului logistic, atat in companiile mici, cat mai ales in cazul marilor retaileri, pot interveni mai multe unitati de stocare si depozitare. Pentru un tracking corect si o inventariere corespunzatoare si in timp real a stocurilor este necesara implementarea modulului de gestiune propus de Team Software. Beneficiile aduse de acest modul se materializeaza in limitarea si chiar eliminarea pierderilor survenite de-a lungul lantului logistic, precum si intr-un control eficient asupra resurselor umane care manipuleaza stocurile respective.

Modulul de vanzari gestioneaza activitati specifice procesului de vanzare a unor produse din cadrul companiei dumneavoastra. Prin specificul sau, procesul de vanzari este in relatie de interdependenta cu procesul de aprovizionare, cu fluxurile din lantul logistic, precum si cu activitatile financiar-contabile derivate. O gestionare corecta a activitatii de vanzare produce beneficii majore ce se materilizeaza in optimizarea comunicarii interdepartamentale, in fluidizarea fluxurilor de stoc si informatii contabile, precum si in maximizarea profitului derivat din vanzarea eficienta (determinarea punctelor de vanzare optime si aprovizionarea constanta, in functie de rapoartele de vanzari generate).

Raport 4 ERP

Modulul de aprovizionare este un instrument de organizare si optimizare a proceselor care tin de aprovizionare in vederea eficientizarii stocurilor. Activitatea de aprovizionare este cea care ofera constanta prin dimensionarea corespunzatoare a stocurilor in cadrul retelei de vanzare / distributie. Lipsa unui modul eficient de aprovizionare, care sa tina cont de fluxurile anterioare, de previziuni, precum si de situatia de ansamblu (a intregii retele), poate duce la o dezechilibrare a proceselor de gestiune si de vanzare. 

Modulul de management al proiectelor are ca obiect proiectele de investitii, proiectele interne sau lucrari efectuate de terti permitand planificarea, finantarea si urmarirea executarii acestora.

Modulul de logistica permite planificarea si gestionarea activitatilor logistice din procesele de vanzare si distributie.

Incasari ERP

Modulul de productie presupune planificarea si urmarirea procesului de productie. Stabilirea necesarului de materiale si materii prime, a timpilor de executie, precum si a resurselor implicate tin de modulul de productie. Eficientizarea procesului de productie ca urmare a implementarii modulului propus de Team Software se materilizeaza in limitarea pierderilor de materii prime, in diminuarea timpilor de productie, in dimensionarea corespunzatoare a necesarului de resurse, precum si in planificarea corespunzatoare a proceselor derivate.

Modulul Parc Auto permite gestionarea eficienta a parcului auto din cadrul companiei. Rationalizarea consumului de combustibil prin trackingul rutelor, planificarea si controlul asupra activitatilor derivate: asigurari, vigniete, revizii, inspectii ITP, contabilizarea orelor de utilizare, precum si controlul asupra interventiei cu resursa umana - toate acestea duc la eficientizarea modului de interactiune cu parcul auto. Aplicatia preia, astfel, activitatile ce tin de intretinerea si gestionarea parcului auto.

Incasari ERP
Raport 4 ERP

Modulul Comenzi Transport eficientizeaza procesele logisitice si de transport. Trackingul rutelor, informatiile de paletizare, controlul gestiunii comenzilor de transport, determinarea timpilor de livrare, toate acestea duc la eficientizare a fluxurilor stocurilor in cadrul companiei, daca discutam de fluxuri interne, precum si la o buna pozitionare pe piata daca discutam despre firme de distributie, curierat, etc.

Modulul de managementul contractelor asigura in cadrul companiei dumneavoastra o gestiune clara si precisa a tot ceea ce tine de derularea contractelor: nomenclator de client/furnizori, discounturi, termene de executie si plata.

Modul de Service. Aceasta componenta a software-ului TeamApps ERP urmareste garantiile si serviciile post-vanzare.

Modulul de management al relatiilor cu clientii (CRM), modul al software-ului TeamApps ERP vine in sprijinul utilizatorilor ca o strategie pentru selectia si mentinerea clientilor.Raport 4 ERP

Raport 4 ERP

Raport 4 ERP


TeamApps ERP realizeaza integrarea tuturor functiilor de conducere ale companiei dumneavoastra:

 • planificare
 • asigurarea stocului optim de materii prime si materiale
 • definirea tehnologiilor
 • coordonarea proceselor de productie
 • gestiunea financiar-contabila, a stocurilor de produse finite
 • dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii si partenerii de afaceri
Raport 4 ERP

Avantaje TeamApps ERP
 • suporta un numar nelimitat de firme, filiale, sucursale
 • are suport multilingv
 • poate fi operat simultan de un numar nelimitat de utilzatori
 • este un sistem integrat
 • Interfata intuitiva permite ca meniurile sau formele sa fie accesate cu ajutorul tastelor sau al mouse-ului.
 • este un sistem elastic in care se poate porni de la o configuratie minimala, apoi in functie de necesitatile companiei, sa se treaca la diversificarea structurilor.
 • aplicatie de planificare si mesaje interne incorporata
 • permite importul si exportul datelor dinspre/catre alte sisteme
 • generator de rapoarte incorporat
 • securitate sporita la nivel de camp
 • informatia este introdusa in sistem o singura data intr-o baza de date foarte complexa putand fi folosita ulterior in toate modulele.
 • permite personalizarea diferitelor elemente
 • functioneaza pe o structura fiabila de fisiere
 • permite standardizarea datelor la nivel de intreprindere

Plecand de la premisa ca o companie poate avea o ascensiune in cadrul dezvoltarii sale, Team Apps ERP vine ca solutie maleabila aplicabila din primele faze de dezvoltare pana la maturitate. Team Apps ERP este conceput pentru a avea capacitatea de a gestiona intreaga activitate a companiei dumneavoastra. In contextul actual al societatii informationale si al unei economii bazate pe cunostinte, TeamApps ERP promoveaza excelenta atingand astfel cele mai ridicate standarde in privinta eficientei si eficacitatii software-ului pe care il propune.Raport 4 ERP