CursuriCursuri utilizare Soft ERP

Team Software vine in intampinarea clientilor sai ce se confrunta cu probleme la folosirea solutiilor software, organizand cursuri de perfectionare. Scopul cursului este de a familiariza viitorii cursanti cu utilizarea si functionalitatile solutiilor si a software-urilor propuse de Team Software.

Cursul se adreseaza in principal incepatorilor, insa, in cadrul lectiilor de prezentare parcurse de un reprezentant Team Software se pot invata intotdeauna noi lucruri interesante si utile in acelasi timp. Astfel, alaturi de Team Software fiecare cursant poate descoperii detalii referitoare la solutiile si beneficiile aduse de acestea pentru fiecare companie.

Cursul este intotdeauna insotit de exemple practice, astfel incat notiunile exemplificate sa fie cat mai bine aprofundate.
Obiectivul principal al cursului lansat de Team Software este de a putea indruma fiecare cursant spre o folosire cat mai corecta si cat mai usoara a fiecarei solutii software propusa. In plus, luand parte la cursuri, oricarui participant i se poate largi sfera de vizibilitate asupra unei solutii optime de rezolvare a unei probleme din cadrul companiei.Cursuri ERP - Training