Noi suntem, asa cum ne spune si numele Team First Software - o echipa.

O echipa formata din specialisti care sunt in primul rand oameni, oameni care si-au propus si au reusit sa construiasca solutii ERP intuive, proactive si usor de folosit.

Echipa Team Software a constientizat nevoia existenta pe piata romaneasca de dezvoltare si implementare a unei solutii ERP care nu doar sa furnizeze raspunsuri la intrebarile aparute in lantul de productie / logistic, in procesele contabile sau in fisele de salarizare, dar care sa ofere utilizatorului o experienta placuta – o experienta care se va transpune in proceduri, procese si activitati mult mai eficiente si cu rezultate mult mai bune la nivelul consumului de resurse.

Putem spune ca echipa Team Software este definita de dorinta permanenta de perfectionare. Nu exista momente in care sa consideram un proiect sau o aplicatie finalizata pentru ca, atat businessul clientilor nostri, cat si pietele pe care activeaza si cu care interactioneaza sunt intr-o dinamica permanenta. Din acest motiv, Echipa Team Software creeaza solutii ERP care anticipeaza nevoile clientilor si care ofera o rezolvare imediata problemelor ce pot afecta procesele interne si/sau canalele de relationare externa ale diferitelor businessuri.

Din aceste motive, Team Software nu a pierdut NICIODATA clienti. Clientii Team Software sunt, in primul rand, partenerii nostri, oamenii alaturi de care am crescut si care ne-au ajutat sa devenim mai buni, sa cream solutii ERP mai bune si sa ne mentinem, in permanenta, cu un pas inainte, sa anticipam si sa inovam.


Istoricul Team First Software

2017.jpgExperienta acumulata se transpune in versiuni noi ale aplicatiilor care sa tina pasul cu progresul tehnologic si cu necesitaile unei piete dinamice.

TeamSFA capata noi functionalitati care constau in suport pentru activitatea de promovare si merchandising, suport pentru activitatea agentilor de vanzari, suport operational, credit control si un mult mai amplu control al tuturor detaliilor referitoare la comenzi.

Certificare ISO 9001:2015

TeamPOS se imbunatateste prin posibilitatea integrarii cu cantare, prin adaugarea ecranelor dinamice si prin integrarea cu diverse solutii ERP pentru back- office, cum ar fi : TeamApps, SAP
TeamApps vine cu un modul nou pentru gestiunea contractelor de inchiriere spatii comerciale atat din punct de vedere operational cat si managerial . Operational – se pot urmari costurile de baza ale contractului de inchirierie: chirie baza, costuri marketing, costuri comune, costuri gestiune locativa, costuri cu utilitatile , Managerial – se va putea urmari evolutia spatiilor din punct de vedere al profitabilitatii pe mp . Totodata sunt introduce noi optiuni in modul “Productie” care permit o mai buna gestiune a resurselor.
ISO
2016.jpgA fost o perioada dedicata maturizarii aplicatiilor noastre si redefinirii unor elemente in idea accesului facil la informatie si a utilizarii optime a datelor, o perioada de “slefuire”.
diamond

2014.jpgPentru a tine pas cu inovatiile din domeniul telecomuncatiilor si pentru a oferi un real suport companiilor care se bazeaza pe forta de vanzare si pe agentii de teren implicati in activitati de merchandising si cercetari de piata, Team Software lanseaza TeamSFA – o aplicatie menita sa optimizeze canalele de vanzari, relatia cu clientii, controlul asupra echipelor de vanzari si asupra costurilor si performantelor generate de acestea.
Team SFA

2013.jpgAnul in care schimbarile impuse de politicile fiscale au iscat o isterie generala in randul companiilor platitoare de TVA. Team Software este singurul jucator de pe piata care a impus o viziune unica si o abordare inovatoare de calcul a TVA-ului la incasare. Prin solutia propusa, Team Software s-a individualizat ca o companie de soft performanta, capabila sa inoveze, sa anticipeze si sa ofere cele mai viabile Solutii ERP.

VAT
2011.jpgPentru a veni in ajutorul clientilor cu ramificatii in zona de retail, Team Software lanseaza in a doua jumatate a anului 2011, TeamPOS, o aplicatie menita sa ajute procesul de desfacere a produsului finit, precum si sa integreze partea de retail in fluxurile generale contabile ale unei companii. Punand accent pe viziunea unitara, TeamPOS este o componenta esentiala a solutiei ERP de ansamblu menita sa deserveasca o companie care ofera si servicii de desfacere a produselor finite.

TeamPOS2011.jpgProbabil cea mai importanta resursa in cadrul unei companii, resursa umana are nevoie de un sistem de inregistrare si contabilizare competent. 2011 este anul in care a fost lansat TeamSAL, un soft de salarizare desavarsit, care tine cont de implicarea resursei umane in fluxurile unei companii, precum si si de interactiunea firmei cu unitatile administrativ-guvernamentale.
TeamSAL2011.jpgDinamica impusa de piata, nevoile tot mai diversificate si mai particulare, precum si dorinta noastra de a fi mereu in pas cu inovatia, au adus in anul 2011 un refresh al imaginii Team Software. Astfel, Team Software s-a reinventat, alegand ca promotor al succesului aplicatiilor: nevoia clientului - transpusa in performanta solutiilor software.
TeamApps2008.jpgUnul din momentele cele mai importante in povestea Team Software. Anul 2008 a fost anul in care am inceput primele implementari; primele momente de satisfactie a lucrului binefacut, primii clienti multumiti – detalii ce ne-au oferit motivatia continuarii acestui proiect si a transformarii lui intr-un succes garantat.
Users
2007.jpgDupa mai bine de trei ani in care eforturile de echipa au fost concentrate in obtinerea unui produs care sa fie, nu doar competitiv, dar sa se si impuna pe piata solutiilor ERP ca o aplicatie fiabila, inteligenta, inovativa si intuitiva, au inceput testele aplicatiei TeamApps.
Green
2007.jpgIn perioada 2005-2007, intreaga atentie a fost indreptata catre dezvoltarea unei solutii ERP performante. Dupa o analiza amanuntita a tuturor aspectelor de functionalitate, design, usability si eficienta, a demarat etapa de “munca bruta”, o etapa in care fiecare idee s-a intransformat intr-un plus de valoare pentru aplicatia noastra.
Gears
2005.jpgReprezinta punctul de plecare in Aventura Team Software – momentul in care ideile au inceput sa capete forma si sa se consolideze o echipa. Astfel, dupa etapa de start-up, a analizei manageriale, au fost conturate dimensiunile proiectului si s-au stabilit prioritatile: formarea unei echipe de programatori cu experienta si dezvoltarea unui departament de analiza si consultanta.
Bec

Solutii Software

Portofoliu